Fitness, Dieta, Nutritie, Alimentatie, Stil de Viata, Antrenamente, Wellness, Ingrijire Personala
duminică, 7 august 2011
Lista alimentelor care pot provoca toxiinfecţii alimentare
-Carnea de pasăre poate conţine Campylobacter
-Carnea de porc te poate îmbolnăvi de toxoplasmoză
-Listeria monocytogenes este un tip de bacterie care se găseşte în apă şi în sol (carnea crudă, legumele negătite, laptele nepasteurizat, alimentele obţinute din lapte nepasteurizat şi în alimentele procesate)
-Bacteria Salmonella (carnea crudă de porc, vită sau pui poate supravieţui dacă produsul nu este gătit la o temperatură sigură se poate găsi şi în ou - în special cel de raţă, lapte, brânză şi smântână)
-Verdeţurile folosite pentru salate pot fi contaminate cu pesticide, substanţe de îngrăşământ artificial
-Tonul poate fi contaminat cu scombrotoxin, o substanţă care provoacă dureri de cap şi crampe
alte detalii puteti citi aici:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
 
 
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu